Moodle

No heu entrat (Entrada)

Omet Menú principal

Menú principal

Cursos disponibles

 • Aquest curs no admet nous estudiants

  Aquest curs de formació a distància s’emmarca dins dels projectes de l’Aliança per a la Seguretat del Pacient a Catalunya 2012, iniciativa impulsada per el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

  El curs va dirigit a tots els professionals sanitaris d'hospitals d'aguts de Catalunya amb l'objectiu de difondre els aspectes bàsics per a una correcta identificació dels pacients per a la millora de la seguretat en l'àmbit assistencial.

  Inscripcions obertes.

  La inscripció al curs requereix tenir correu electrònic vàlid per a rebre la confirmació i instruccions per accedir al curs a la seva bústia de correu. En cas de no rebre el missatge, verificar la bústia de “correu no desitjat/spam”.

  En cas de requerir suport tècnic contactar amb: ellach@fadq.org

  Per ENTRAR, clicar sobre el nom del curs.

 • Aquest curs no admet nous estudiants

  Aquest curs de formació a distància s’emmarca dins dels projectes de l’Aliança per a la Seguretat del Pacient a Catalunya 2009, iniciativa impulsada per el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

  El curs va dirigit a tots els professionals sanitaris i sociosanitaris i destaca els aspectes bàsics de la higiene de mans amb l’objectiu de promoure aquesta acció i prevenir la infecció nosocomial.

  Inscripcions obertes.

  La inscripció al curs requereix tenir correu electrònic vàlid perquè rebrà la confirmació i instruccions per accedir al curs a la seva bústia de correu. Sinó rep el missatge miri la seva bústia de “correu no desitjat”.

  Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 0,6 crèdits.

  Per ENTRAR, clicar sobre el nom del curs.